fredag 23. mars 2018

Spikerpistol gass

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! V, 9MM (zk-modell kommer uten batteri og lader) Klikk for mer info. Beste Priser På Spikerpistol Gass. Skal kle garasjen med kledning i sommer og fant ut at jeg trengte en spikerpistol på gass.


Velbalansert gassdrevet dykkertpistol. Eksempel på bruksområder For innendørs snekring, f. Perfekt til reisverk og forskaling, samt montering. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Svært hendig og brukervennlig gassdrevet spikerpistol med mye. En spikerpistol er et verktøy der ved hjelp av trykkluft , gass , elkraftfjederkraft eller gas skyter spiker inn i tre, betong og lignende.


Gasspikerpistol med spesielt høy slagkraft, ideel til spikring av kryssfinér, forskaling, veggkledning, gulv og plater m. Produktfordeler God balanse Justerbar. Søk spikerpistol på batteri. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Paslode IM90Ci Lithium en nyutviklet gasspikerpistol for 34° båndet spiker med rundt hode. Boltpistol Spit P3Paslode Impulse spikerpistol IM90i - mm Spikerpistol IM90i.


Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast.


Spikerpistolen gjør livet lettere for den som skal slå inn mange dykkertspiker, f. Men du får ikke en pistol som kan brukes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg