fredag 16. mars 2018

Hjørnesliper

Liten og smidig slipemaskin behagelige gripeflater, støvsugeradapter og borrelåsfeste. Leveres med ett slipepapir. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Hjørnesliper e som passer perfekt til den jobben der andre maskiner ikke strekker til. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter.


Skils verktøy hjelper deg i arbeidet. Fra det å velge riktig verktøy til en tydelig forklaring på hvordan det brukes. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.


Brukerfordeler: For slipepair med borelåsfeste. Hitachi Power Tools Norway AS. Holdbar aluminiumskonstruksjon som er beskyttet mot støv. Ergonomisk utformet og godt, gummibelagt og sikkert grep.


Kompakt hjørnesliper med gummiert grep. Sammenlign priser på Slipemaskiner. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Veldig kompakt hjørnesliper med fast hastighet, ergonomiske gripeflater, borrelåsfeste og oscillerende slipebevegelse på mm.


Smidig hjørnesliper fra Makita med ergonomisk utforming, og godt gummibelagt og sikkert grep. Legemiddelgjennomgang er en systematisk gjennomgang av de medikamentene pasienten faktisk bruker, inkludert indikasjoner, kontraindikasjoner og interaksjoner. Liten, men enestående effektiv i forhold til størrelsen. For sliping av flater, også på trange steder, i hjørner,. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk.


Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Fremragende rolig gang og integrert avsug garanterer førsteklasses arbeidsresultat. Fjerne rust Slipe og fjerne maling og lakk Detaljsliping Polere metall Rengjøre vinduer Polere og rengjøre plast. Effektivt støvfiltersystem - nytt filterkassett.


Trekantsliper (også kalt multisliper, deltasliper, hjørnesliper , slipemus og slipemaskin) er et elektroverktøy som pusser med sandpapir festet med borrelås som. Pussepapir hjørnesliper 140x140x80mm G80. Til bruk på alle typer malte og gipsede overflater. Borrelås-prinsipp for festing av papiret.


Finn kundeavis fra Byggtorget i Narvik og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg