torsdag 22. mars 2018

Kilespor verktøy

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


Trekking og stikking av innvendige kilespor opp til 1meter lang, også bunnhull.

Linjeboring med sveising, også på fri ende. En kraftig bore- eller dreiemaskin kan også brukes for mindre kilespor. En maskinist bruker en rekke verktøy for å produsere eller reparere metalldeler. Noen maskinist verktøy er ganske stor,. Kilespor Sette inn et kilespor : 1. Klikk for å plassere objektet i tegningen, og klikk igjen for å. Verktøy Spesialverktøy for montering.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Avrundingsfres for Kantlimer SCM K400. Samlingen inneholder alle norske standarder innenfor ICS 21. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


C-Presse: HV rettepresse: Presse med slaglengde opptil 600mm Perfekt til kilespor : Presse med fast bord: MV presse. Vi har agentur på dette verktøyet og alt i mm på lager. Tomme-bestilling 3-dager. Se hjemmesiden til Hassay Savage Se hjemmeside til :hassay-savage.


EMB-2-AR benytter seg av trekkstangprinsippet. Dette er anerkjent som det raskeste og mest nøyaktige prinsipp når det gjelder stikking av kilespor. Praktisk kilespor i verktøykassens lokk for arbeid med tre og rør. Lamello, Lameller, Lamellkjeks, Lammelfres.


Hänel Leanlift tok unna alt av ferdigvarer og verktøy , og laget plass til enda en produksjonsmaskin. Definitivt en av våre smarteste investeringer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg