onsdag 14. mars 2018

Batteridrevet isbor

Sjekk ut batteridrevet isbor. Mora Nova Black 130mm Isbor. Før vi kunne ta isboret i bruk, måtte batteriet lades. Gir deg mer tid bak fiskestangen enn foran den!


Kraftig, bensindrevet isbor med totaktsmotor, bred borkrone og ergonomiske håndtak. For boring i ulike materialer, også is. Rapala UR isbor 150mm følger. Det beste er å borre opp hullet med et mindre.


Isfiskepakke: Makita DHP458RFJSlagbormaskin med isbor og balansepilk - Leveres med vinner av isbortest på klikk. Under så finner du isbor i flere dimensjoner, både motoriserte og manuelle, fra kjente merker som Abu Garcia, Mora, Viking og ION. Var en tur i Sverige og så at de solgte isbor med elektriske driller ferdig montert på. De fleste isborprodusentene selger nå overganger til driller - er det noen. Fiskeutstyr, varme klær og støvler, sikkerhet når du ferdes på isen og isbor.


Søvlkroken, Hurricane, Dewalt og Wiggler. Batteridrevet Hageredskap. Birger på hytta med en 18V amp Panasonic batteridrill. Han har et selvbygd adapter for montasje av isbor. Han forteller at han har borret hull for isfiskere.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Søk etter elektrisk isbor på Kelkoo. Sammenlign tilbud på elektrisk isbor fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Skal du hente opp slike gjedder en kald vinterdag, trenger du et bra isbor.


Brzzzzzzz, summer det, og så har han laget et hull i isen. Lørdag ble den årvisse isfiskekonkurransen til Holmesund og Gardak bygdelag avviklet på Linkunjávri, 3-mil inne på fjellet i Tana. Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT!


Din råeste sportsbutikk på nett! Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg