onsdag 28. mars 2018

Panasonic skrutrekker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Verdens enkleste skrutrekker. Sterk skrutrekker i smidig format med lang batteriti avansert elektronikk og LED lys. I tillegg er det unikt at Panasonic bruker egenproduserte batterier,. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Moderne Li-ion batteri på 6V kan klattlades uten at det medfører problemer.


Skrujobber med maskinskruer eller små treskruer. Panasonic Tough Tools EY74A1LF3TKraftig borskrutrekker som klarer de tøffe jobbene. Med IP56-sertifisert kan du fortsette å jobbe selv om det begynner å regne. Spar penger - kjøp kompatibelt verktøybatteri av din faghandel innen batterier, Gratis frakt og rask levering! Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden.


Er det noe du ikke finner her så. Billige batterier i alle dens former og også batteriladere. Her har du det du trenger av skrutrekkere , og det for kun 99kr. Batteri til Panasonic skrutrekker 2. Vi har nå Panasonic drill fra Finn. Lagerstatus: stk på lager.


Kompakt, nøyaktig og kraftig. NYHET Panasonic børsteløs. Verktøy og tilbehør tilpasset profesjonelle behov.


Alle drillene kommer med en dobbelt-bit ( skrutrekker i ene enden, Philips stjerneskrutrekker i andre), og de fleste har en holder til denne biten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg