fredag 30. mars 2018

Vedkløyver tilbud

Vi har alle typer vedkløyvere, se vårt sortiment på våre nettsider! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. Her finner du våre aktuelle tilbud. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Uansett om du allerede er BAUHAUS-kunde, eller om det er første gang du planlegger å kjøpe noe hos oss, skal du vite at vi står klare med. Vi har reservedeler til vedkløyver på vårt lager og de har 2-års garanti. En vedkløyver blir utsatt for store krefter og den skal også tåle litt regn uten at den ruster. Les alt otest av vedkløyvere.


Vi fører bensin og elektriske, og har rask levering og fri frakt! IGLAND produserer en rekke vedkløyvere helt fra den vanlige traktormonterte kløyver til den mer profesjonelle vedprosessor. Vi sender over hele landet.


Gode tilbud på maskiner, verktøy, vedkappsag, vedkløyver se vår nettside. Kvalitetsprodukter til beste pris. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne. Professjonelt nesehjul med massivt gummihjul og innebygget beslag til større hengere, vedkløyver mm.


En trygg, stillegående og sterk 4-tonns vedkløyver som kan kløyve opptil 1kubber i timen. Vi har testet vedkløyverne ved å kløyve flere hundre kubber av varierende størrelse, treslag og kompleksitet over flere sesonger. Hver vedkløyver har blitt. Vedkløyver til salgs fra Kr. Bensindrevet, hydraulisk vedkløyver med tonns trykkraft.


Du kan kløyve opptil 4stk. Kløyveren stopper hvis du slipper spakene. Stor vedkløyver produsert av høykvalitets støpejern, laget for å vare i mange år. Maskin Importøren AS tilbyr et stort sortiment av vedkløyvere til traktorer med PTO og punkt feste.


Kjøp din vedkløyver enkelt hos Byggmakker. Kindling Cracker er en vedkløyver som gjør det morsomt å kløyve ved! Med denne kløyver du enkelt og trygt opptenningsved på sekunder.


Traktordrevet hydraulisk vedkløyver Kraftig vedkløyver som yter tonn ved 2bar. Be om tilbud på WS hydraulisk. Her er tipsene til deg som skal handle vedkløyver. Vil du hogge veden din selv,.


Se dagens utgående tilbud her. Promotion med annonselenker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg