tirsdag 6. mars 2018

Ingvard wilhelmsen sjef i eget liv

Finn foredrag ingvard wilhelmsen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forutsetningen for å utøve denne. Denne utgaven er lett revidert med ny forside. Sendes innen 1‑virkedager.


Han har i over år drevet en liten Hypokonderklinikk. Du må akseptere at du ikke har kontroll over livet. Dessuten er han spesialist i indremedisin. Han er en kjent foredragsholder og faglig. Dersom noen skal være sjef.


Livet er et usikkert prosjekt. Han skal holde et foredrag basert på bøkene han har skrevet om kognitiv terapi. Wilhelmsen holder engasjerende og humoristiske foredrag om. Etter latteren i salen å dømme, var foredraget en befriende opplevelse for mange – og det er ikke utenkelig at flere enn meg satt igjen med en følelse av at. Sjef i eget liv - en bok om kognitiv terapi has ratings and reviews.


Tanja said: Selvhjelpsbøker er ikke noe jeg leser mye av, bare så det er sagt. Lørdag og søndag 11:- 17:00. Hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress og omstillinger? Sjef I eget liv – en bok om kognitiv terapi.


Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet. Få med deg hans inspirerende innstilling og tanker! Dette arrangementet er allerede avviklet. Både den opprinnelige forstillingen og ekstraforestillingen kl 18. Vår pris 32-(portofritt).


Beregningene kan avvike fra finansinstitusjoners og offentlige etaters egne beregninger. Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe me men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Formålet med dette foredraget er å bevisstgjøre hver enkelt om mulighetene man har til å være sjef i eget liv og begeistre og vekke vilje. Han vil i tillegg holde et eget foredrag for studentene kl 13.


Publikumsseminaret i år, onsdag 29.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg