mandag 5. mars 2018

Hilti slagdrill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Hilti Bor- og meiselteknikk. Borer du i mur med slagdrill ? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Batteridriller, muttertrekkere, skrumaskiner, sirkelsager, vinkelslipere, bajonettsager og borhammere. De er store og klumpete, men de er mye bedre enn vanlig slagdrill.


Du kjøper Hitachi DH18DSL Borhammer uten batterier og lader hos Staypro. Kvalitet og finish er ikke topp,. Slagbormaskin på 18V i kompakt design. Alt ok og virker som den skal. Handle smart - Spar penger.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Jeg trenger innspill og erfaringer. Denne borer i betong som det skulle vært smør. Driller, skruedriller og slagdriller.


UCO leier ut driller for skru- og drilling i tre, betong eller andre relevante bygningsmaterialer. Her er det rangert etter hvor mange hull maskinene greide på ett batteri. Det medfølger orignal koffert og stk hurtig chucks. Brukerveiledning Slagdrill Generelle forsiktighetsregler Advarsel!


Kombihammer for boring og meisling. Anbefalt borstørrelse 4-mm. For kjernebor, spiralbor, gjengetapper, brotsjer og forsenkere. Vi har testet batteridrevne borhammere. Med belastningskontroll, gir, trinnløs hastighetsregulering og revers.


Med en slik gipsplatedrill med magasin får du gjort jobben på halve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg