onsdag 14. september 2016

Teleskopstige 3 8 meter

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se Verktøy og finn et stort sortiment fra Stiger på BilligVVS. Salg av VVS varer på nettet! En unik multifunktionel teleskopstige af den nye generation til både private og professionelle håndværkere. Delbetal fra 15- per måned Leveringstid til 7. Smart teleskopstige i aluminium ,meter.


Teleskopstige som tar liten plass! Maksimal arbeidshøyde: m;. ONFlot og smart teleskopstige på , m, der er fremstillet i aluminium, hvilket. Jumbo teleskopstige , m PROFF Tilbage til sortiment. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Her er tale om en fleksibel og kompakt letvægsts stige, der er let at transportere og opbevare i sammenklappet tilstand. Til stigen medfølger en stabilisator, der.


En teleskopstige er meget praktisk, i og med at den kan foldes sammen. Praktisk stige med funksjoner. Fortrinn Anligende, skyvestige fra - m Frittstående. Telesteps er en lille, smart og kompakt. Enkel stige med buet overflate i trinnene - meter.


Se det store udvalg af Stiger online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Pris - Prisen for en teleskopstige ligger væsentligt højere end tilsvarende. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Fleksibel og kompakt letvægsts stige, der er let at transportere og opbevare i sammenklappet tilstand. Workmann wienerstige ,8m DKK 1. Nu kan man benytte en meter lang stige,. Plassering nærmere nabogrensen enn meter er avhengig av dispensasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg