torsdag 8. september 2016

Fiskars trillebår selvbygger

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Fri frakt på kjøp over 4kr. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Søk fiskars trillebår selvbygger. Dette er en kraftig og robust trillebår med helpresset galvanisert kasse og.


Kraftig trillebåre for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Stor kasse med støttestag tåler mer last, og tippbøylen foran hjulet gjør det enklere å. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere, håndverkere og entreprenører. Passer for de større oppgavene i hagen og rundt huset. Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet.


Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Skal større last flyttes så er. Handle smart - Spar penger. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G, UMONTERT. Vår selvbyggerbår er en klassiker på det norske markedet. Meget kraftig og stabil trillebåre for de store oppgavene, privat eller profesjonelt. Konstruert for å kunne trilles.


En stødig trillebår for de fleste typer bruk. Sjekk priser på trillebår. Trillebår selvbygger 1l. Produktinformasjon Tilbehør. Dette er originalen som har skapt begrepet selvbygger båren.


Spader, skraper, løvkurver og trillebårer er ikke bare nyttige hjelpemidler til hagen og uteplassen, med også fine å bruke som pynt, blomsterkrukker eller. Hva er Toyota'n i trillebår -verden? Fiskars trillebår Pluss liter Fiskars trillebår Pluss er en enkel og god bår med en kapasitet på liter. Kjøp selvbygger fra Fiskars og la den stå inne når du ikke bruker den.


Fixxer trillebåreholder stål 40x25x25mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg