torsdag 22. september 2016

Kraftig kompostkvern

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn de beste prisene på nettet. Flishugger og kompostkvern. Sender til hele Norge - norsk.


Kompostkvern og fliskutter med hestekrefter. Meget nett maskin, men samtidig kraftig nok til å gjøre jobben du trenger. Robust kompostkvern med l stor oppsamler, returfunksjon, kraftig motor og en sterk valse som takler greiner på opptil Ømm. Den kutter enkelt opp til mm tykke grener, for en så effektiv. Leveres med års garanti.


Den skrå påfyllingstrakten gjør den enkel å. Effektiv elektrisk kompostkvern med valsesystem. Har automatisk anti-tilstoppingssystem med revers. Med sine store hjul er den enkel å transportere. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rydd unna busk og kratt og de.


Med en kraftig kompostkvern fra bygghjemme. Hei, Jeg og naboen har planer om å spleise på en kompostkvern. Har sett en del tilbud i høst, men vet ikke helt hvordan jeg skal sikre meg at jeg får en kraftig. Sammenlign pris på kompostkvern.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Enkel sammenslåing for lagring.


Det optimerte fresvalse-skjæresystemet sørger for et enormt materialgjennomløp på. Overbelastningsvern, sikkerhetsbryter samt. Stillegående kompostkvern fra Gardentec med 50L.


Knivkompostkvern med kraftig klippeverk. Stor og stabil med XL-hjul. En kompostkvern med kniv er optimal for hageavfall av tre og. Når du skal velge kompostkvern , bør du ta hensyn til størrelsen på hagen og hvor mye den blir brukt. Understellet har brems og flishoggeren kan kjøres med vanlig førerkort.


Kraftig rotor med to vennbare kniver i spesialstål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg