fredag 9. september 2016

Platebørste

Valser, roterende, listebørster m. Vi har mange ulike spesialområder. Kjøp på nett eller butikk. BRer en smart liten platebørste som raskt og skånsomt fjerner støv fra vinylplatene dine. De ultrafine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillene, og.


En platebørste fjerner støv men fungerer dårlig mot annen skitt på platene. For å fjerne dette på gamle og nye plater er det beste å bruke en vaskemaskin. Min gode gamle Discwasher platebørste er etter års bruk bortimot utslitt. Hvilke gode børster finnes, og hva mener dere er den beste? Dette er en tredelt børste med carbonhår.


Platebørste Lydkvalitet starter alltid med kilden. I dette tilfellet selve LP-en. Derfor bør du definitivt avse 2kroner til en god børste! Fjerner støv og statisk elektrisitet. Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter.


Dustaway kombinerer karbonfiber børster med antistatisk filt i midten som trekker til seg alt støv. Hva er den beste børsten til støvfjerning før avspilling? Ved riktig håndtering med platebørste og bruk av mykplastlaminerte innercover vil det være lite ytterligere støv som platene trekker til seg. Leverandøren anbefaler at man skifter ut sine pads når man har renset ca. Ekstra strips til Mobile Fidelity platebørste.


Du har kanskje en platebørste med syltynne hår som skal renske opp i rillene. Dessverre dytter de like ofte små partikler med i rillene på LP-er, for å få dem. Innerpose for LP plater laget av.


Native Instruments Traktor Butter Rug Vinyl Slipmat. Audio Technica antistatisk platebørste - Forleng levetiden til vinylplatene dine og reduser overflatestøy med Audio Technica antistatisk platebørste , som fjerner. Pokalbørste Ø x 32mm nav MESSING. Audio-technica platebørste som følger tonearmens bevegelse følger også med.


Det kan bli så ille at støvkornene lage hakk i platene, så hold knitringen unna med en platebørste. Carbon-fiber platebørste fra Thorens. De finnes i de flest butikker, og koster fra 1kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg