fredag 16. september 2016

Loddepistol

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. W loddepistol med integrert belysning og spisser, W loddepenn, helping-hand loddestativ, tinnsuger og loddetinn.


Oppbevaringsveske medfølger. LED-indikator som viser når spissen er varm. Drives direkte fra strømnettet (2V). En loddepistol blir varm på ca sekunder, og kjølner også ganske fort igjen.


Men den er ikke spesielt god til kontinuerlig jobbing,.

Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Skruventil til kg flaske. Startsett med loddeverktøy for hobbylodding. Loddepenn og loddepistol med tilbe. Loddpistol med innebygd belysning.


Får du ikke bestilt dette produktet? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Slangeklemme fra 12-8mm,Passer de fleste loddesystemer med propan! Kan også brukes med skjæreblad Type C for isopor.


En Lodde pistol er også kjent ofte som en loddebolt, men i sannhet en loddepistol er virkelig en bestemt type loddebolt. Fagstoff: Lodding (myk- og hardlodding) er en sammenføyningsmetode hvor loddet, det vil si tilsatsmaterialet, smeltes og binder sammen materialene ved hjelp av adhesjon. Vi er leverandør av smykker, ur, deler og verktøy til gullsmeder og urmakere.


Kun loddepistol en, slange og munnstykke kjøpes separat. SMD og jeg tror ikke loddepistol er særlig godt egna. Rask oppvarming (s) Art.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke Komplett. Se vores sortiment af loddepistol er her på siden, og bestil. Sammenlign priser og læs anmeldelser af loddepistol Øvrigt Elværktøj.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg