torsdag 15. september 2016

Dewalt drill test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Alt du trenger av bo- og byggevarer. En god drill er unektelig mange. Best i test blant slagbormaskinene er Bosch PSB LI-2. DEWALT DCD790Phar børsteløs motor som skal gi. Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene,.


Denne serien bruker Lithium-ion batterier og dekker maskiner som drives med alle spenningene 18. LES OGSÅ: – Ta med en drill på tur,. Motorstyrken er litt lavere enn hos konkurrenten fra AEG,.


Sterk V slagdrill fra Li-Ion XR serien. DeWalt DCD730Ckommer best ut i testen. Ideell for boring og skruing i tre og metall. Leveres i koffert med multilader og 2x3Ah batterier.


Hvorfor de gjør det, kan du lese i innledningen av testen. Sammenlign driller og se hvilke som er best i test. DCD992NT Drill Premium XRP Li-Ion børsteløs. I tillegg er hver drill kjørt. Her har vi vært i kontakt med Makita og fikk en ny maskin som heller ikke klarte testen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den er kompakt og snerten, samtidig som den har krefter i tungvektsklassen. Her får den topp skår på begge. Sterk drill på 1V fra den intelligente Li-Ion XR serien.


Dewalt DCD785M2-QW har en. God balanse er en viktig egenskap hos en god drill. Vi har testet seks ulike er fornøyd med resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg