fredag 16. september 2016

Essve koffert

Enklere og mer effektiv hverdag med ESSBOX System. Med ESSBOX System samler man alle festemidlene på ett sted og kofferten pakkes raskt til de ulike prosjektene. En mindre koffert med samme smarte system! ESSBOX Mini er like slitesterk som Orginalen, tåler røff behandling, og står imot både snø og regn.


Alt du trenger for å komme i gang! Ferdigpakket koffert med et variert utvalg av innendørs skruer for feste i tre, gips og mur. ESSVE ESSKIT - Norske Byggeklosser koffert Ferdigpakket ESSBOX MINI med et variert utvalg av innendørs skruer for feste i tre, gips og mur. Systemet består av en slitesterk koffert og transparente.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Stor Reisebag kolleksjon på Zalando. Bli inspirert av de siste trendene. Kjøp sesongens nyeste it-plagg! Finn dine favoritter til de små.


Sjekk priser på ESSVE KOFFERT. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! ESSVE har hatt stor suksess med sitt Essbox-system. Nå er lillebroren til den velkjente grønne kofferten her. Navnet: Essbox Mini, så klart!


Nå kan du holde styr på skruene i gjennomsiktige, slagfaste bokser. Du kan også frakte dem i en praktisk koffert , der boksene ligger urokkelig fast. Kofferten er laget av 1 ABS, er gjennvinningsbar og. Lokket på kofferten har en vattert innside av skumplast, som.


ESSBOX Koffert - praktisk oppbevaringsløsning. Essve oppbevaringskoffert Essbox. Består av en slitesterk koffert.


Se vårt utvalg av produktene til ESSVE og kjøp online til en billig pris hos E. Become an ESSVE distributor. We offer an outstanding opportunity for international distributors to achieve a higher market share within fasteners. Prisløfte og kostnadsfritt bytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg