fredag 5. september 2014

Spikerpistol lister

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vurderer å kjøpe meg en elektrisk spikerpistol fra Claes Ohlson den tar t-dykkert x mm.


Er dette tilstrekkelig til listverk ? Det finnes spikerpistoler som drives av strøm og ikke krever. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Med spikerpistol holder man listen med en hånd og spikerpistolen med den andre og jobber mange ganger raskere og mer nøyaktig. Spikrer du bare en gang i blant blir du ikke spesielt go og da blir det heller ikke pent.


Spesielt når du skal spikre lister. Det kan også bli svært smertefullt. En spikerpistol vil kunne gi deg to fordeler;. Vi anbefaler at lengden på spikeren er tre ganger tykkelsen på listen. Ved bruk av spikerpistol anbefaler vi 50mm.


Raskt og treffsikkert med spikerpistol. Spikerpistolen kan brukes til alt fra festing av lister og paneler, til større snekkerarbeider. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.


Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Som for eksempel når du skal montere lister. Pris på spiker: På disse pistolene kommer spiker og gass som en pakke.


Hus, hage og oppussing: Å skru panel hadde jo tatt evigheter sammenlignet med pistol. Leter du etter spikerpistol ? Skal du ha nytt trepanel i stua, eller montere mange titalls meter med listverk, er en spikerpistol på batteri et fenomenalt verktøy. Hos MAXBO finner du velbalanserte og lette spikerpistoler og stiftemaskiner.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg