fredag 12. september 2014

Bosch irankiai

Bosch įrankiai bei priedai, geros kainos, greitas pristatymas, garantinis Bosch aptarnavimas. Visi „ Bosch “ profesionalams skirti mėlynieji elektriniai įrankiai yra sukurti aukščiausios. Technologija gyvenimui: norime, kad mūsų produktai įkvėptų entuziazmo, pagerintų gyvenimo kokybę ir padėtų saugoti gamtos išteklius. Jie palengvina meistravimo darbus namuose ir sode.


Meistravimas namuose su Bosch elektriniais įrankiais. Namų meistrų projektai, patarimai ir gudrybės, informacija apie įrankius ir priedus, instrukcijos ir. Power Tools“ inovacijų portalas. Inovacinį procesą „ Bosch “ kurkite aktyviai kartu. Mes mielai džiaugsimės Jūsų pasiūlymais.


BOSCH GSB 7Professional. Mūsų sodo įrankiai žavi savo ergonomiškumu. Bosch Group“ – tai visame pasaulyje pirmaujanti technologijų ir paslaugų teikėja. Elektrinis kampinis šlifuoklis.


Mažmeninė ir internetinė prekyba elektriniais, akumuliatoriniais įrankiais. Didelis prekių asortimentas. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Oficiali garantija, geriausios kainos ir kokybės santykis.


Kokybiški įrankiai internetu. Prekes pristatome per darbo dieną. Vibracinis šlifuoklis Bosch PSS 2AC Idealus būdas greitai ir glotniai nušlifuoti paviršiams – su galingu 2W varikliu ir 92x1mm.


Prekyba, remontas bei atsarginių dalių tiekimas. Kiti universalūs diagnostikos prietaisai. Automobilių diagnostikos įranga pagal mark. Atraskite Bosch juostinio šlifuoklio PBS AE jėgą ir tvirtumą! Puikūs rezultatai įvairiapusio pritaikymo atveju.


Aukščiausios kokybės įrankiai internetu. Pristatymas per darbo dieną! Bosch GBHV-EC besepetelinis perforatorius 110eur. Bosch gsk v-li viniasaude 16ga vinims 200eur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg