mandag 8. september 2014

Stanley verktøyvogn

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Godt utvalg av verktøyvogner, skap og tavler. Stanley verktøyvogn 2-i-Avtagelig verktøyskasse på toppen med små oppbevaringsrom. Kjøp utstyr til jobben online.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Stanley v erktøyvogn modulsystem skuffer med 1deler Denne moduloppbyggede. Ekstra stor verktøykasse med avtakbart brett for maksimal utnyttelse av plassen.


En ideell verktøyvogn for deg som trenger ha med deg verktøyet ditt, denne har plass til store mengder utstyr. Arbeidsstasjon i fire nivåer. Laget i plast med vanntett lokk for optimal beskyttelse av utstyret. Kraftige hjul for mobilitet på ujevne flater og i trapper.


Kunnskap og fornyelse har alltid vært kjernen i alt vi gjør. Reserver ditt Hotell i Stanley WI online. Har en stanley verktøyvogn jeg tenkte å ha i bilen, men det passa ikke helt som planlagt. Verktøyvogn i plast med mulighet til å ta løs de øverste oppbevaringsenhetene.


Denne har det kun vært lagt noe verktøy i for testing, så den er som ny. Expert by Stanley lådor. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Samtlige skuffer har kulelagrede glideskinner, har bunnbelegg med mm EVA-matte og er låsbare med. Solid og romslig verktøyvogn. Sjekk priser på verktøyvogn. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Vanntett verktøykasse av kraftig. En av skuffene er løstagbar og har karusellrom i fronten og to rom i lokket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg