tirsdag 16. september 2014

Bosch slagtrekker

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Gjør-det-selv med Bosch elektroverktøy. Handle smart - Spar penger. Det høyeste dreiemomentet (6Nm) i sin. Produktegenskaper Bosch batteridrevet slagtrekker er en ekte kraftpakke. Den har et høyt dreiemoment og høy slagkraft sørger for optimal ytelse ved.


Slagtrekkeren er ikke lenger forbeholdt profesjonelle håndverkere, men har også funnet veien ut til entusiastene. De har også oppdaget dette verktøyet. Bosch Slagtrekker GDR V-1Professional solo Solo med L-Boxx, uten batteri og lader. Med 1mm er dette den korteste konstruksjonstypen i volts-klassen, noe som gir optimal håndtering.


Den korteste batteridrevne slagtrekkeren i sin klasse. En sterk batteridrevet slagtrekker. Maskinen inngår i Power for All serien som har et kraftig V Li-ion batterisystem. Se beste pris på Bosch GDR 12V-1(2x0Ah). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Slagtrekker , Batteri, 12V,. Sammenlign pris på Bosch muttertrekker og slagtrekker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Her finner du en oversikt over de viktigste tekniske dataene om ditt profesjonelle verktøy fra Bosch ! En slagtrekker får skruen inn, uten at du behøver å holde igjen. Den er også rimeligere enn maskinen fra Bosch , som ikke presterte like godt. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! LI LED lommelykt i L-Boxx (x 5Ah batterier) GSR 18-2-LI skrudrill: 1 boremaskin: boring i. Høyt dreiemoment (6Nm) for tøff skruing i metall (M - M 20) og betong Ekstremt robust takket være girkasse av helmetall og metallhus Med sine kg er den.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Jeg kjøpte min første slagtrekker i fjor. Jeg var egentlig godt fornøyd med mine gamle 14V Panasonic og Makita universalmaskiner.


Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg