tirsdag 9. september 2014

Ryddesag bensin

STIHLs profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie enten det er klipping av seigt gress, rydding av tett kratt, plantefelt. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Besindrevet ryddesag og gresstrimmer. Tankes med vanlig oljeblandet 2-takts bensin. Maskinene er utstyrt med både sagblad og trimmehode som standard. Manøvrerbar, komfortabel, kraftig og presis: oppdage STIGA bensinryddesager , slik at du kan ta vare og avgrense områdene.


Lett å starte og lett å bære. I tillegg til vanlige ryddeoppgaver kan STIHLs kraftige trimmere også brukes til å fjerne tett kratt og til å tynne vanskelig gjennomtrengelig buskas. Er du på utkikk etter en ryddesag , gresstrimmer eller hekkeklipper?


Hos BAUHAUS finner du et bredt utvalg, og du er alltid garantert billig frakt. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer,. Slike totaktsmaskiner bruker bensin.


Derfor gjør tankvolumet til Ryobien på liter. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere. Fire på strøm og fire på bensin.


Gresstrimmer bensin sbc 2jd Stiga. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Det gjør at du aldri må anstrenge deg for å kontrollere kraften på ryddesagen. Dette er en ryddesag som bruker lite bensin , er kraftig, veier lite,.


Svært godt egnet til vedskjæring og byggearbeider i. Avhengig av hvilken modell du velger, kan en Husqvarna ryddesag være en allsidig samarbeidspartner å ha tilgjengelig. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Bensindrevet ryddesag og gresstrimmer.


Sammenlign pris på ryddesag. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg