tirsdag 24. april 2018

Paslode spikerpistol

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Paslode Impulse spikerpistol IM90Ci 34° - mm - Lithium - Brukområde IM90Ci brukes til lister, bjelkelag, bindings- og rammeverk, gulv, tak, takstoler. Paslode IM90Ci Lithium en nyutviklet gasspikerpistol for 34° båndet spiker med rundt hode. Du kjøper Paslode PSNSpikerpistol hos Staypro. Sammenlign priser på Paslode IM65A FSkrumaskin og spikerpistol.


Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Rimeligste løsningen blir en spikerpistol på luft,. Paslode sin gasspistol er veldig bra, Men ville heller kjøpt feks en senco pistol på trykkluft. Beste Priser Med Handlesmart!


Paslode IMFLithium er det naturlige valget for den proffesjonelle bruker til spikring av listverk. Dykkerten er kun 2mm tykk. Søk etter paslode spikerpistol på Kelkoo.


Skal du ha ledningsfritt, paslode. Den er dyrere i drift enn kompressor og slange. Men, du slipper nettopp kompressor og slange. Vi bruker pasloden mye, på.


Paslode er en gassdrevet spikerpistol som er superlett å bruke. Anbefales sterkt foran trykkluftdrevet spikerpistol. Jeg skal spikre litt mer og lurer på om en sånn gassdrevet spikerpistol er tingen, f. Har en trykkluftdrevet, men slangeløs er jo litt. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Utstyrt med børsteløs motor med hastigheter. Den børsteløse motoren har en svært lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg