torsdag 19. april 2018

Fiskars grensag

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Nå kan du bestille Fiskars fra Vitusapotek på nett. Høy kvalitet og stort utvalg, med rask levering. Beskjæringssett for hagejobber opp til m blant tretoppene! QuikFit Buet sag som er særdeles effektiv og med en hook i enden hindrer at sagen glipper.


Velegnet for saging høyt oppe, kombinert med QuikFit. Praktisk og stor grensag for bruk i hagen eller til tur og friluftsliv. Sagbladet skyves helt inn i. Sagen har soft-grip håndtak og integrert belteklips i enden. For kutting av greiner opp til.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Med sver og er derfor egnet også på tykke grener. Forlengbar grensag med hode som kan vinkles for bedre tilgjengelighet. Hook i enden gir bladet stødighet og hindrer at sagen glipper. Setter sikkerhet og effektivitet øverst!


Japantannet sagblad og behagelig softgrip-håndtak med utforming som beskytter fingrene mot å gli ut på sagbladet. Sager grener opp til 1mm. Grensag fra Fiskars med en bladlengde på 2mm.


Med SoftGrip håndtak som gir et sikkert og behagelig grep. Fiskars Xtract har en smart patent der sagbladet skyves inn i håndtaket. Med en bra grensåg som har ett ergonomiskt handtag och ett teleskopskaft kan du forma din trädgård som du själv önskar. Beskärningsset för trädgårdsbestyr upp till m bland trädkronorna!


Sågblad med krokformad spets för stabil sågning och kniv för exakta snitt. Beste Priser Med Handlesmart! Grensåg speciellt lämpade för uppgifter högt upp. Designad för användning med teleskopskaft. Sågens toppkrok ger maximal säkerhet och stabilitet.


Liten og kompakt sag for de små jobbene i skogen og hagen! En stor grensag med et behaglig kurvet softgrip håndtak. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Ryobi sin grensag for 2volt nettspenning kommer som tre deler brettet sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg