tirsdag 17. april 2018

Bensindrevet borhammer

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Beste Priser Med Handlesmart! Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Leveres med bærestropp, pluggnøkkel og et lite verktøysett.


Vekt 10-kg Borekapasitet opp til 38. En bensindrevet bor og meiselmaskin er ideell til mindre jobber ettersom ingen. Med 4-takts motor får du lavere bensinforbruk, mindre vibrasjoner, lavere lydnivå, mindre utslipp.


Første bensindrevne borhammer med elektronisk drivstoffinnsprøyting. Jeg prøvde å leie en Cobra ( bensindrevet borhammer ) først, men det ble for tamt. Det er mulig du har en pinglestein som er lett å borre i, men jeg ville leid. Kraftig bensindreven borhammer med Honda 4-takts motor.


Borer du i mur med slagdrill? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Egnet for boring og meisling i fjell og betong. Leide så en bensindrevet sak,. Boremaskiner, borhammer og kombihammer.


UCO leier ut borhammere og kombihammere som brukes til boring av hull i harde materialer, for innsetting av plugger, skruer. Har da bruk for en bensindrevet fjellbormaskin. Bensin borhammer i den størrelsen tror jeg ikke kommer opp i mot en elektrisk i ytelse.


Atlas Copco Cobra Combi Bensindrevet boremaskin Døgnleie, inkl. Kanskje bensindrevet boremaskin kan være tingen for deg. Service optiske instrumenter, lasere og bormaskiner m. Håvard Hegg Service Direkte nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg