tirsdag 10. april 2018

Arbeidslampe jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut arbeidslampe jula. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Utendørsgodkjent arbeidsbelysning med praktisk stativ, gripevennlig håndtak, vinklingsbart lampehus og integrert LED-diode. W 2D 4-pinners sparepære er inkludert.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Smart LED-lampe som kan henges opp bortimot overalt takket være justerbar krok og innebygde magneter. Robust arbeidsbelysning med integrert LED-diode, strømbryter, vinklingsbart stativ, bærehåndtak og to 2V-uttak.


Uttakene kan brukes selv om lampen er slått av. Oppladbar lampe med robust lampehus, to lysinnstillinger, opphengskrok, magnetisk bakside, stativ og både 2V- og V-lader. Arbeidslampe med lyssterk COB-LED - gir bedre lys og har lengre levetid. For et best mulig resultat er det viktig med best mulig lys.


Vi har et bredt utvalg av arbeidslamper med ulik styrke og størrelse, noe til alles behov. Liten og plassbesparende, men med et voldsomt arbeidslys. Lade tid ca timer - brukstid ca timer.


LED arbeidslys med ufattelig lysstyrke og ekstrem holdbarhet. For proffene eller for hjemmebruk. Vi har heftige LED lamper til traktor, gravemaskin, tilhenger. Jula fyller år og vareutvalget øker stadig.


Er det en ny produktprofil under utvikling? Sorter etter Artikler Side av 1. Lamper og belysning til hele boligen Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Vi vill att människor ska vilja fixa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg