tirsdag 3. april 2018

Liten bordsag

Gjærsaging i 45° i begge retninger. Sagen tar liten plass og er perfekt for mindre jobber. Effektiv kullbørstemotor og elektronisk mykstart. Er det noen her på forumet som har noen. Selvsagt finnes det jobber der en liten bordsag er perfekt,.


Men billig bordsag er det eneste jeg virkelig har angret på at jeg ikke la mer penger i. Maskinen er en god begynnermodell og utstyrt med støpejernsbord og bordforlengelser. Bordsirkelsaga er egentlig ei håndsirkelsag som er snudd på hodet og montert i ei kasse. Men kassa gjør at saga kan så mye mer – hvis den altså er godt konstruert. Se, her kommer Metabo med bordsag og snekker-maskin TS 2på batteri.


Ode til Gjerdesagen – og en liten nyhet. Nytt tilleggsutstyr gjør bordsag om til fresebord. Se video med nyheten forklart og demonstrert. Smart nyhet fra Gustavsen AS. Men jeg har en veldig billig bordsag selv som jeg har brukt til diverse,.


Da er saga hentet og den var da en lekker liten sak. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her!


Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Hvis man har et begrenset busjett er ikke bordsag det som kommer først på listen , eller bør ikke gjøre det for en husbygger. Skal du bygge hus er en håndsag.


Det er laget et sponavsug med spjeld. Det ble opplyst av forrige eier at den er. Her er vi ved noe av det viktigste med en bordsag. En fin liten maskin for mindre arbeider. Induksjonsmotor for stille gange som tåler kontinuerlig drift.


Liten bordmodell båndsag for hobbybruk. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Sammenlign pris på bordsag.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg