fredag 22. juni 2018

Trappestillas

Et ekstremt stabilt og lettmonterlig trappestillas (x m) med overlappende stag for sikrere arbeid i store høyder. Komplett med stige og plattform for hver. Vi selger sikkerhet i hvert trinn.


Den vanligste årsaken til at ulykker skjer er at stigen sklir. For å unngå dette er det viktig at stigen plasseres riktig. Kan brukes som både stillas, 2-sidig gardintrapp og som skyvestige.


Egenskaper som stillas: Bredde 1cm. Trappestillas trinn plattf. Stabil og lettmontert trappestillas med overlappende staging for. Vi leverer alt innen stillas til.


HAKI sparer tid og penger med sine tilkomstløsninger og tilfredsstiller alle krav til arbeid i høyden. HAKI ble etablert for over år siden i Sibbhult i Sverige. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kombistigen er fleksibel og kan brukes som stige, stillas, trappestillas og wienerstige.


Støttebein gjør kombistigen stabil. Praktisk aluminiumstillas som lar deg komme til langt over meter når du skal snekre, male eller klippe høye hekker. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75. Kjøp nå Legg til sammenligning. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Egnet som trappestillas eller rullestillas ved bruk av et lite antall tilleggskomponenter. Stillas i Arendal og Aust-Agder. Vinteren kommer i mange varianter og fasonger. På Vestlandet og i Nord-Norge renner vannet inn over kysten.


I innlandet rammes vi stadig av flom og oversvømmelser. Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Det du trenger er treverk.


Plattform for multistige 36m. ARBEIDSBUKK WIBE 55AB 3-TRINN. De fire ulike rullestillasene inkluderer et trappestillas og et mindre håndverkerstillas.


Ditt navn (påkrevet) Din e-postadresse (påkrevet, vil ikke bli publisert) Land. Fås i ulike plattformhøyder fra meter til 1meter. Vi bygger egen trappestillas over hoppkanten. Deretter følger man trapper på høyre og venstre side i ovarennet.


Køb sikkerhedsgodkendte stiger på XL-BYG Webshop. Stort udvalg af forskellige typer stiger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg