mandag 11. juni 2018

Spikerpistol spiker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast.


Men proffene som skal slå inn hundrevis av spiker hver dag bruker spikerpistol. Den kan være elektrisk, gassdrevet eller drevet av trykkluft. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Hammer og spiker er ute - det enkleste er pistol! Foto: Brynjulf BlixVis mer. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. En spikerpistol er et verktøy der ved hjelp av trykkluft ,gass, elkraftfjederkraft eller gas skyter spiker inn i tre, betong og lignende.


Raskt og treffsikkert med spikerpistol La hammeren få ligge og sats på en spikerpistol i stedet. Den gjør jobben enklere og raskere, og med mye større presisjon. En spiker er en pinneformet gjenstand fremstilt av et hardt metall (mest vanlig er stål). Gjenstanden er spiss i den ene enden, og har en utvidelse i motsatt ende.


MAXBO har spiker , skruer og festemidler finnes i svært mange typer og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. AirStrike teknologien sørger beste komfort, og eliminerer behovet for bråkete kompressorer, plasskrevende slanger og dyre gasspatroner.


Avfyrer 18G ( mm) spiker. Perfekt til reisverk og forskaling, samt montering. Fordeler: Du slipper kompressor og slange. Oppladbar, elektrisk spikerpistol.


Luft- og gassdrevne maskiner for spiker , kramper og dykk. Den er i stand til å skyte spiker. Spiker til spikerpistol fra Kr. Hos MAXBO finner du velbalanserte og lette spikerpistoler og stiftemaskiner. Kraftfull spikerpistol for proffene, opp til mm spiker.


Utstyrt med en rekke smarte funksjoner, f. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg