torsdag 14. juni 2018

Knipex verktøy

Rask levering og super service! Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Vi selger elektromateriell av høy kvalitet. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


PLIERS - KNIPEX , the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC! Knipex krympeverktøy av høyeste kvalitet. Proffverktyg for krymping av RJ45-kontakter (8-polet) og RJRJ12-kontakter (6-polet).


Har også funksjon for å kutte og. Kabeltrommel og skjøteledning. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Verktøy i dyp skuff av plast med gjennomsiktig lokk. Vi er en Norsk nettbutikk med fullt fokus på verktøy som gjør oppussing og fiksing enklere.


Hos oss finner du kvalitetsverktøy, og handler alltid med fast lav. Monteringsverktøy LSA-plus for UTP og STP kabel. Integrert trekkhake og frigjøringsblad. Salg av VVS varer på nettet!


Vi fant dessverre ikke noe som matchet søket ditt. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag! Vi vet at en tang ikke bare er en tang.


Derfor har vi et stort utvalg innen flere ulike tenger, og fører kjente merker som blant annet Bahco og Knipex. Norges største VVS forhandler på. Kjøp fra: Elektroimportøren AS.


Asimeto verktøy er konkurransedyktig priset og selges. KNIPEX har spesialisert seg på utvikling og fremstilling av førsteklasses tenger og er førende. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Handle Sömavbitare på Bole. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. De store verktøy - og hobbykjedene Biltema og Clas Ohlson er populære.


KNIPEX ist der weltweit führende Hersteller von hochwertigen Zangen für Profi-Anwender in Handwerk und Industrie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg