fredag 15. juni 2018

Scheppach bordsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut scheppach bordsag. Kompakt og allsidig bordsag for et verksted med begrenset plass. Kompakt, men kraftig bordsirkelsag for allsidig bruk. Kraftig sirkelsag som til tross for kapasiteten tar minimalt med plass og er enkel å flytte. Verktøyfri utvidelse av bordet.


Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Gjærsaging i 45° i begge retninger. Kjøp scheppach bordsag billig i nettbutikkene. Coop obs og Byggern har også scheppach versjonen,.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Perfekt til kapping, ribbing og annet sagarbeid. Kan brukes på stativ eller på benk. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Vi er nå importør for SMART blader. Klikk her for den nye AEG. Scheppach Sagbladstyring for HBS V. Kjøp test bordsag billig i nettbutikkene. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Vi har nå 1scheppach fra Finn.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi sender i hele landet til gode priser. Bosch GTS XC Med Stativ.


Nytt tilleggsutstyr gjør bordsag om til fresebord. Smart nyhet fra Gustavsen AS. Se video med nyheten forklart og demonstrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg