onsdag 30. mai 2018

Poleringssvamp

Til gnidning, voksing og polering av lakk- eller plastoverflater på f. Utstyrt med borrelåsfeste. Mikrofibersiden fungerer utmerket for å få fjernet de aller minste støvkornene etter gjennomført. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Poleringssvamp Poleringssvamp for maskinpolering med tre ulike hardheter for å oppnå optimal finish.


Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Perfekt for arbeid med finish-og forseglings produkter. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Svamp med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Akkurat nå tilbyr vi kanskje markedets billigste fraktpriser.


Tactix poleringssvamp 180mm medium. Dette trenger du: Olje, svamp, nal, poleringskluter. Det er viktig å sørge for at gulvet er rent og tørt før du setter i gang. For poleringsmaskiner og vinkelslipere med mm innfestning og maks hastighet 2. Gummitallerken 125mm velcro.


Gelcoat Nano Extract Sealer 2ml. Sjekk priser på polerings poleringssvamp. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp polerings poleringssvamp billig i nettbutikkene. Disse mm poleringssvamp er hard gul er perfekte til Milwaukee volt MBPS polerings- og slipemaskin, men kan også brukes til andre merker.


Bruk en poleringssvamp og gni oljen godt inn i gulvet. Eventuell overskytende olje dras over til neste legg. Tørk av den siste resten av olje med en klut. Up to discount on spare parts and car accessories at Skruvat.


Antall i kartong: 1stk. Be om tilbud Logg inn for å. Spindellås for enkelt skifte av tilbehør. POLERINGSSVAMP 180xMM FOR POLERINGSMASKIN. Leveres uten batteri og lader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg