onsdag 16. mai 2018

Paslode dykkertpistol

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Beskrivelse Dykkpistol med lav vekt. Tradisjonell dykkertmaskin for bygg, listverk, paneler, dør og vinduskasser Omer dykkertpistol 12. Dykkertpistol - Omer dykkertpistol 14. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Hitachi NR90GR med round head anbefaler jeg deg, skal du bruke den på vestlandet så gå for.


Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner. Pistolen går på gass og batteri. ACCESSORIES Carrying Case Part No.


Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast.


Jeg pusser opp en enebolig og skal ha på plass nytt listverk i nesten samtlige rom. Paslode Cordless Lubricating Oil Part No. Ang hammer ville jeg gått for paslode duo fast eller makita sine.


Og, de som har både dykkertpistol og spikerpistol, hvilken bruker de mest? Dette var noe helt annet enn de vi testet for noen år siden, er Eriksens første kommentar. De klarer ikke å konkurrere med luft på vekt og. Minste spikerlengde 25mm, ) 50mm, Diameter spiker 1. Ta kontakt i dag for en nærmere leieavtale! Find information om både aktuelle og udgåede produkter.


DeWalts nye XR 18V dykkertpistol DCN6er kompakt og lett å arbeide med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg