tirsdag 21. juni 2016

Vinkelsliper jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser På Vinkelsliper. Kraftig vinkelsliper med mykstart, justerbart støttehåndtak, spindellås og frontdeksel i aluminiumslegering.


Kraftig og kompakt vinkelsliper med motor på 7W, ergonomisk design, optimalisert luftstrøm og støvbeskyttet luftinntak. M10-spindellåsen bidrar til å gjøre. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Kraftig, kompakt og fleksibel vinkelsliper som er laget for å brukes mye og lenge, og det vibrasjonsdempede støttehåndtaket, den kraftige motoren, den lave vekten. Kraftig 2mm vinkelsliper med god arbeidskapasitet og mye motorkraft. Maskinen er utstyrt med mykstart, fast turtall, beskyttelsesskjerm, M14-spindellås og. Profesjonell vinkelsliper med den mest kompakte hovedenheten som finnes, superkraftig Marathon-motor, redusert kasteeffekt ved brå skivestopp og skiveskift ved hjelp. Praktisk og funksjonell vinkelsliper fra Ryobi.


Alle batterier kan brukes om hverandre i Ryobi serier. Dette gjør det enkelt å håndtere og oppbevare v. Vi vill att människor ska vilja fixa. Velg fra et bredt utvalg vinkelslipere fra kjente merker som Bosch, DeWalt, Makita, Metabo og Milwaukee. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Kompakt og kraftig vinkelsliper med dreibar girkasse.


Vinkelsliper både til proffe og hjemmebruk Her finner du vinkelsliper fra Bosch, Cocraft, Dewalt og Worx i modeller både til jobb og hjemmebruk. En vinkelsliper er uunnværlig når du skal legge fliser, og når du skal tilpasse jernrør. Vi har testet modeller - se den suverene vinneren! Vi bruker mye vinkelsliper på jobb,.


Men jeg kjøpte et billig diamantblad på Jula til 20- for å kappe endel tjukke steinheller, og det fungerte utmerket. Må kappe noe betong, men har bare en vinkelsliper tilgjengelig akkurat nå. Ser at Jula har diamantbla men det har en diameter på kun ca 115mm.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg