torsdag 9. juni 2016

Drill jernia

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Driller og elektriske skrutrekkere i mange størrelser til de behovene du måtte ha. Selvsagt av god kvalitet fra kjente merkevarer så du er sikker på å få jobben. BOSCH DRILL GSR 12V 2-LI 2X0AH Kompakt drill GSR 12V LI fra proffserien til Bosch.


Det følger med tilbehørssett, lader, 2x0AH LI-batterier og den leveres i en. Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag. Skrumaskinen har integrerte bits direkte i maskinen. Det korrekte bits velges ved å vri.


Det finnes en rekke funksjoner som gjør at drillen blir lettere å bruke og sørger for at den varer lenger. Her er et utvalg driller til et hvert behov. Boremaskiner med trøkk Her finner du klassiske boremaskiner med slagfunksjon. De tar seg gjennom et flertall materialer, som f. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.


Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene, er det en av disse du skal ha. TV Hjelper deg har testet de kraftigste. Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor.


Sjekk priser på Bosch drill. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Brukervennlig og praktisk drill. Skal du fikse eller bygge noe hjemme?


MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Den ideelle drill i 1voltklassen er både sterk og utholdende, men også liten og lett. De brukes ofte mer til å skru enn til å bore hull,.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Kjøp på nett eller i butikk. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg