mandag 6. juni 2016

Maskinspiker

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Maskinspiker til alle behov. Bestill kvalitet hos Würth! Trådbåndet spiker som passer de fleste standardverktøy. M-Fusion er en overflatebehandling med. Byggmakker har et meget bredt utvalg av spiker av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.


Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Det er viktig at man bruker riktig vinkel og lengde på spikeren.


Bruksområde: Reisverk, lekting, panel m. Når kledningen ikke blir overmalt innen. Navn Beskrivelse NOBB Veil. Tromas er forhandler av forskjellig elektroverktøy fra Sthil, Makita, Metabo, Fein.


Vi har også eget verksted. Limbelagt (cement coating). Hvit bakgrunn for blank maskinspiker. Rød bakgrunn for varmforzinket maskinspiker. Passer for innendørsbruk i tørre miljøer.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Spiker er fremdeles det enkle valget når du skal i gang med snekringen. Du trenger bare en hammer, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg