mandag 13. juni 2016

Utvendig torx

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Akkurat nå tilbyr vi kanskje markedets billigste fraktpriser.


Forkrommede piper med låsehull for vriverktøyets sperrekule. Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Treskrue for utvendig bruk. Indvendig torx EIndvendig torx ELeveres i metalkasse Bli den første til å stille et spørsmål om dette produktet.


Sporet gir minimalt tap av kraftoverføringen. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handle smart - Spar penger. Torx 20-skruer til utendørs bruk. Med pan hode, fibercut-spiss og sagtakkgjenger.


Kan brukes alle steder utvendig , også i trykkimpregnert tre. Et meget bredt sortiment med skruer for utendørs bruk. Den nyeste varianten av Nordiske treskruer. Alle bestillinger før kl 10.


Riktig verktøy for bolt med utvendig 12-kant? Logg inn for å følge dette. Produsert i Chrome Vanadiumstål med mattforkromet finish. Små yttermå for god adkomst på trange steder.


Kjøp skruer, festemateriell, belag og håndverktøy online. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff kvalitet. SPesielt tilpasset for å brukes i utsatte miljøer. Kutterspissen gjør at den kan brukes i. Nummeret står garantert på lageret når du får det ut.


Skruene er kanskje en utvendig torx ? Det kan være et tachometer som sitter rundt akslingen. Utvendig treskrue C løs og i boks Tre til tre utvendig. Senkhode med torx bitsspor: Det konformede hodet sørger for at skruen forsenkes i treet, og man får en jevn overflate.


Torxnøkkel følger med ved kjøp av komplett sett muttere (2 eller stk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg