onsdag 23. mars 2016

Stihl verneklær

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. STIHLs arbeidsklær og verneutstyr har ikke bare en beskyttende funksjon, STIHL har også lagt stor vekt på brukerkomforten. Sjekk ut våre verneklær ,. Klær med STIHL verneinnlegg testes ved de velkjente europeiske testinstituttene SMP og KWF.


Verneinnlegget har flere lag og er lett og pustende. Verneklær er derfor ingen erstatning for en trygg arbeidsteknikk. Stihl Function ERGO vernebukse, midje.


Følg derfor anvisningene i bruksanvisningen for motorsagen. I dag er STIHL verdens mest kjøpte motorsagmerke, og vårt sortiment omfatter alt fra kompromissløse maskiner til verneklær og -utstyr. Ta kontakt med våre dyktige medarbeidere! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vårt spesialvaskemiddel er fosfatfritt og biologisk nedbrytbart, og.


Store områder med signalfarge er derfor en viktig komponent på verneklær fra STIHL. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Verneklasse og verneinnleggsområder skal da alltid tydelig fremgå.


Jens Barsnes Stihlbutikken Autorisert STIHL og VIKING forhandler. Helly Hansen Sioen Stretch vernebukse. Kom inn til oss for en produktdemonstrasjon. Vi hjelper deg med å finne det perfekte STIHL og VIKING produket for deg. Vi vil att du skal ha de rette STIHL og VIKING.


Selvrengjørende og sklisikker. Perfekt for deg som skal sage bare av og. De gir stor bevegelsesfrihet og har en mengde funksjoner som forbedrer komforten og ytelsen —. Cutting into the protective pant with a chainsaw.


The the pant leg were untouched and the pants did their job. Materialet med pusteegenskaper i STIHLs verneklær transporterer effektivt bort overflødig kroppsfuktighet og varme. Samtidig tilføres frisk luft som gir en.


Ideelt da det bare kreves lag,. Husquarna 4e-series Veil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg