onsdag 30. mars 2016

Bosch bordsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. GTS XC Professional nettdrevet bordsag er allsidig og egner seg svært godt for bruk i verksteder. Kombinasjonen av den sterke motoren og Constant Speed-funksjonen. En meget sterk og nøyaktig bordsirkelsag med metallstativ.


Stor bordplate med uttrekk. Integrert skyvesleide og høy skjærekapasitet. Tydelig feil på termisk vern i motor, hvor henvender jeg meg for reklamasjon? For deg som sager mye og ofte!


Kraftig bordsirkelsag med trinnløst regulerbar helningsvinkel 90°–45° mot venstre, selvinnstillende parallellanlegg og skyvbart. GTS J Professional nettdrevet bordsag er svært kompakt, og den kan dermed transporteres til forskjellige byggeplasser. Den har kompakt design, og med flere. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Robust bordsag med metallstativ og bord av aluminium. Sagen har flere praktiske hjelpemidler for. Her er vi ved noe av det viktigste med en bordsag.


Jeg bruker en del verktøy og har tittet på bordager før, men den gangen vurderte jeg aldri. Bosch GTS XC - proffsag. Flere praktiske hjelpemidler for presisjonssaging som parallellanslag, skyveanhol vinkelanslag og. SAGBORD TIL BORDSAG MLT100. Uttrekkbare materialstøtter på høyreside og bak.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Hos våre varehus i Bergen har vi nå kampanje på en proff bordsirkelsag fra kvalitetsleverandøren Metabo.


Modell TS 2En bordsag som man enkelt tar med seg. Nytt tilleggsutstyr gjør bordsag om til fresebord. Smart nyhet fra Gustavsen AS. Se video med nyheten forklart og demonstrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg