tirsdag 22. mars 2016

Isbor drill

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Var en tur i Sverige og så at de solgte isbor med elektriske driller ferdig montert på. De fleste isborprodusentene selger nå overganger til driller - er det noen. Mora Nova Black 130mm Isbor.


Nova -adapteren festes svært enkelt på toppen av boret. Må brukes sammen med en kraftig drill. Passer de fleste isbor med diameter 18mm.


Med denne geniale drilladapteren kobler du enkelt din batteridrill på ditt isbor. Søvlkroken, Hurricane, Dewalt og Wiggler. Et meget prisgunstig isbor med Expertkniver og i velkjent Morakvalitet. For boring i ulike materialer, også is. Det medfølger to stk bor som kan byttes ut.


Under så finner du isbor i flere dimensjoner, både motoriserte og manuelle, fra kjente merker som Abu Garcia, Mora, Viking og ION. Rapala UR isbor 150mm følger. Ingen over - ingen ved siden av.


Sjekk priser på isbor drill. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp isbor drill billig i nettbutikkene. Isbor drilladapter universal 18mm test Ståle Vegard Olsen. Festet til drill er 8mm og hylsa til isboret er mm.


Birger på hytta med en 18V amp Panasonic batteridrill. Han har et selvbygd adapter for montasje av isbor. Han forteller at han har borret hull for isfiskere. Jeg tok med meg nyvinningen, som jeg hadde laget hjemme. Den lar meg feste et isbor til en drill , og på den måten sparer jeg krefter på å borre hull,.


Effektiv isbor som uten problemer tar seg gjennom alle typer is. Den justerbare lengden gjør den enkel å bruke for alle i familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg