mandag 8. januar 2018

Topplokk motor

Vi tilbyr både nye og overhalt topplokk. Topplokk med kvalitet - bytte topplokk med garanti. Et topplokk er avslutningsdelen i en sylinder i en forbrenningsmotor. Motorer med variabel kompresjon mangler ekte topplokk. Dette er erstattet med bevegelig.


Vi hjelper deg og leverer de produktene du trenger for å få motoren til å male som en katt. Fra topplokk til motorblokk. Vi har flere leveranser til terminal hver dag.


Ordre klargjøres både på dag og kveld. Ved hjelp av automatiserte systemer får vi din ordre. På Nordic Motor Center får du en kompetent og. Vi leverer raskt, til bedre pris og med høy kvalitet. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.


Her finner du priser på planing av blokker og planing av topplokk for bensinmotorer og dieselmotorer. Timeprisen for øvrig er på kr 80- inkl. Alle prisene vil kunne korrigeres uten forutgående varsel. Kjøp et overhalt TOPPLOKK til Volvo 2. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Er det mulig å reparere et topplokk ? Det er helt umulig å reparere et topplokk med resultat som er varig.


Det har vi lang erfaring for. For å få til dette kreves gode deler, presisjon og en balansert og velfungerende motor , god flow og en effektiv forbrenning. For de som er begrenset med mindre.


Fabrikknytt topplokk til Nissan motor RD28T. For å finne de produktene som passer best for din sykkel kan du legge inn din modell her. Når du senere surfer rundt i vår shop så vises bare de produkter som vi. Vi er spesialisert på kun reparasjoner og vedlikehold av Motorer.


Få din bestilling levert til vår fastpris. Det er ikke tillatt å kopiere de her viste dataene, spesielt hele databasen. Håvik Elektro og Mekaniske er eit lite firma med brei erfaring på motor , transmisjoner, hydraulikk og maskinutstyr til auto og marine. En velpreparert motor vil forbedre drivstofføkonomi, støy, komfort og slitestyrke betraktelig. Verksted holder til i Berg i Østfold.


For priser - ta kontakt med oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg