tirsdag 30. januar 2018

Hekksaks jernia

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. Den innehar optimal balanse og. Leveres uten batteri og lader, dette må kjøpes seperat. STIGA HEKKSAKS SHT AE NB.


Bekvem, ergonomisk og praktisk hekksaks med 48V motor (4W) uten børste. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Med hjelp av STIHL hekksakser har park- og landskapspleie aldri vært enklere.


Hekksaks , bensin Robust og brukervennlig. Maskinene er konstruert for å gi maksimal. Sammenlign priser på Bensindrevet hekksaks , Kabelfri hekksaks , Pole Brushcutters. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


I tillegg til en gressklipper, trenger du sikkert også en hekksaks til å tynne busker med. Velg en hekksaks som passer til hagen din. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning.


Forleng garantitiden kostnadsfritt. Søk etter hekksaks på Kelkoo. Handle smart - Spar penger.


Sammenlign tilbud på hekksaks fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. STIHLs hekksakser er konstruert for park- og landskapspleie. Men også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, særlig der det er mange. Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 5watt for formklipping og tynne grener.


Her finner du en oversikt over alle våre hageredskaper. Du kan alltid stole på elektrisk hageverktøy fra Bosch!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg