onsdag 17. januar 2018

Festool batteridrill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Sjekk ut festool batteridrill. Festool CXS 1Li 6-Set batteridrill. Den lille for de store oppgavene. Den kompakte med høyt dreiemoment.


Sag, slipe- og fresemaskiner, støvsugere, blandeverktøy og batteridriller. Liten kraftplugg som veier kun 900g. Svært godt egnet for montering av kjøkken og innredninger. Få det bedste værktøj markedet kan tilbyde til faste lave priser.


Motek anbefalte meg denne foran Hiltis 22v batteridrill da kraften er. Protool er at den er kompatibel med alt av tilbehør fra Festo og da. Milwaukee MCDD 402C Veil.


I tillegg til å rotere med heftigere ytelse enn vi har sett i noen batteridrill har MFPD også slagverk. Den fås også i en versjon uten,. Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor.


Rask levering, dagers åpent kjøp og meget gode priser! Kvalitetsbatteri til din favorittdrill finner du billigst hos batteributikken, vi har etter år levert verktøybatteri av super kvalitet elsket av håndverkere. Kjøpte min første bosch batteridrill for to år siden og regner med at den tar kvelden før min gamle. Sammenlign pris på Bosch drill og slagdrill.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill , vinkelboremaskin - blant 1varer. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg