tirsdag 23. august 2016

Spikerpistol på batteri

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Kjøp på nett eller butikk. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Velg dine seksjoner og få siste saker på epost. Bostitch slipper slangene fri. Lanserer første spikerpistol på batteri : En graders stavspiker inntil 9 en minidykkert og en dykkert. I høst kom Hitachi ut med dykkert- og minidykkertpistol på 18V batteri.


Nå rulles de store kanonene ut. Nærmere bestemt spikerpistoler for båndet spiker opptil. Hus, hage og oppussing: Jeg pusser opp en enebolig og skal ha på plass nytt listverk i. Skal du ha nytt trepanel i stua, eller montere mange titalls meter med listverk, er en spikerpistol på batteri et fenomenalt verktøy.


Vi har testet seks varianter. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Bosch batteridrevet spikerpistol GSK. Enkel betjening, Spiss i gummi hindrer skader på.


Raskt og treffsikkert med spikerpistol La hammeren få ligge og sats på en spikerpistol i stedet. Den gjør jobben enklere og raskere, og med mye større presisjon. Sammenlign pris på spikerpistol.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. HøykvalitetsBatteri til din PA. Utstyrt med børsteløs motor og hastigheter. Men den må gå på enten batteri eller gass.


Spikerpistol batteri fra Kr. Pistolen går på gass og batteri. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg