tirsdag 23. august 2016

Arbeidslampe batteri

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sjekk ut arbeidslampe batteri. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Kan henges opp med kroken.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Arbeidslampe LED 20W Oppladbar Energy Light.

Lade tid ca timer - brukstid ca timer. Løst batteri : Det løse batteriet. Men er du vant med en 5watt halogen- arbeidslampe , så ikke kast den. Den lyser temmelig mye bedre enn den lille.


Lyssterk, brukervennlig og funksjonell arbeidslampe (lysstyrke opp til 2Lx). Vi har nå arbeidslampe led batteri fra Finn. En oppladbar, liten og smidig lampe. Lampen er støtsikker og kraftfull i forhold til sin størrelse. Den har en unik design der størrelse.


Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget gode. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Liten og plassbesparende, men med et voldsomt arbeidslys. Kjøp før kl 1 levering neste dag.


Vi selger og reparerer alle typer! Kraftig arbeidslampe med innebygd oppladbart batteri. Lyskasteren kan vinkles og vris.

Velg fra kjente merker som DeWalt, Makita og Bosch. Håndholdt, med stativ, batteri eller ledning?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg