tirsdag 30. august 2016

Rekylfri hammer

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Billige hammere og slegger. Stort utvalg hos Clas Ohlson. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. HULTAFORS lanserer STFS rekylfri HAMMER.


Gummibelagt hammer med stålkjerne og gummihåndtak for optimalt grep. Klubbe med hode dekket av uretan og en rekylfri funksjon. Hodet er fylt med stålkuler som demper støt og minsker rekylet. Det finnes også rekylfrie hammere med hode i annet materiale, som plast eller nylon.


Slaghode i stål, fylt med finfordelte stålpartikler. Utskiftbare slag av polyuretanplast, som drives på. Produktdetaljer Diameter hode: mm Vekt: 4gram Finnes i fire versjoner Ø mm.


Rekylhoder kan kjøpes løse. Hammeren er også gnistfri. Hultafors lancerer rekylfri hammer stfs. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus.


Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. Hodet fylt med stålkuler som beveger seg med slaget slik at rekylen stoppes. Stålskaft med plasthåndtak.


Byggmakker har et bredt utvalg av hammere. Snekkerhammer, meiselhammer og klubbehammer i plast. Har du ikke en hammer i hjemmet? Når du skal kjøpe en hammer er det viktig at du velger modell etter bruksområde og med en størrelse og vekt som passer deg. Hos Light Partner kan du finde en nylon rekylfri hammer i god kvalitet, som kan bruges til at banke truss sammen.


Din partner for handel og industri! Alle bestillinger før kl 10. Champagne rekylfri hammer. XL Bahco snekkerhammer Oz (795g) Bahco. Se utvalg Bahco rekylfri.


Mykt hode er skånsomt for underlaget og slår ikke gnister da det ikke har synlig metall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg