fredag 18. januar 2019

Garasjebenk

Din garasje - akkurat slik du ønsker den. Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Stort utvalg og gode priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Bilen trenger ikke ta all plass i garasjen. Her kan du se hvordan vi innredet garasjen til så den kan brukes som verkste garnerbod og til oppbevaring. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Til garasje, fritidsrom, kjeller og verksted. Kraftig metallkonstruksjon med oppbevaringsrom, uttrekkbar skuff og hylle.


Skive med hull til å feste verktøykroker i. Jeg driver og kikker litt rundt på arbeidsbenker og skap til å ha i garasjen. Jeg er en perfeksjonist av rang, og trenger orden for å være fornøyd. Universalbord leveres med stk festebraketter for å feste maskin og utstyr, skrustikke, lys og stikkontakter med lokk. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Vi leverer både kundetilpassede garasjer og mer standardiserte garasjer. Se vårt utvalg og bli inspirert. Bestill garasje og verksted hos Swedol - Fornøyde kunder med gunstige tilbud i kundeklubben. Billige benker fra 6nok.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Metallgarasjer er et høykvalitetsprodukt du kan få glede av i mange år uten å bekymre deg for vedlikehold. Du slipper å tenke på råte, rust eller avskaling. Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye jobb til for å få orden i kaoset. Jeg har en garasje, som er full av dritt, som skal bli mekkeverksted utover høsten.


Til dette trenger jeg inspirasjon og informasjon om hvordan deres garasjer. Selv om du kan kjøpe garasje kabinettsystemer på et hjem forbedring butikken, kan du vanligvis bygge en garasje benk selv for mindre i en enkelt helg. Hadde jo en gammel kjøkkenbenk, så da ble det en garasjebenk den har fått noen oppgraderinger ila sommern med hyller til verktøy og småtterier. Løsningen ble en praktisk benk til å slå opp mot veggen.


Den fyller hele den ene langsiden av garasjen. IKEA funker knall i garasjen, det ser jeg fra et verksted i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg