tirsdag 2. oktober 2018

Hullsag 160mm

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste materialer. Skjærer mer enn ganger raskere enn tradisjonelle bimetallhullsager og. HULLSAG 160MM DEEP CUT Bi-Metall. Her kombineres en effektiv utforming på variabel tanning med et forbedret materiale som gir mindre slitasje og økt.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Fosen Tools Hullsager er utført i kraftig HSS tanning, bruddsikker elektronstrålesveis. En perfekt hullsag til hulltaking i tre, gips, plast, stål og lettmetall. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Høylegert hurtigstål i tannkanten, seigt verktøystål i ryggen. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Selges med senterbor inkludert. Hullsag med diamantskjær, holder og sentrumsbor.


Svært kraftig og solid hullsag. Kan ikke brukes på rustfritt stål. Store hull kan til en viss grad bores med store bor, men det er ofte bedre å bruke en hullsag. Det blir mindre materiale å fjerne, og resultatet blir som.


Verktøy på nett med kvalitetsverktøy til fornuftige priser. Konstrueret til hårdt arbejde under alt industrielt brug. Tænder i high speed stål, påsvejst. Bi-metal hulsave i 38mm skæredybde.


Worlds smartest hole sa system! Nummer Beskrivelse Tenner EAN-nr. Tenkte forsøke ta hull i grunnmuren min med en hullsag med diamantskjær (sånn blå jula- hullsag ). Har testet litt, og den spiser seg sakte, men sikkert innover.


Benyttes for å skjøte kanaler eller slanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg