mandag 6. mars 2017

Jula spikerpistol

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Handle smart - Spar penger. Solid spikerpistol i magnesium. Slitesterk med gummibelagt håndtak som gir godt grep. Leveres med vernebriller, sekskantnøkler og koffert i hardplast.


Brukervennlig, lyddempet og stabil spikerpistol til arbeider som stiller høye krav til utseendet, som f. Stabil og brukervennlig spikerpistol med gummibelagt skaft. Batteridrevet spikerpistol med to forskjellige avfyringsmetoder – enkeltskudd og serie. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Vi har et bredt utvalg av Spikerpistol , dykkertpistol og klammepistol i ulike størrelser og funksjoner.


Kjente merker på produktene er HITACHI, MAKITA, MFT, TJEP og. Blåsepistol bl-Mft 23- per stk Kjøp. PTK EDT – allsidig universal- spikerpistol med høy grad av brukerkomfort. Elling wrote: Har lånt en spikerpistol fra biltema en gang. Saken som skulle skyve fram spiker slarket.


Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Har aldri eigd en spikerpistol før og trenger litt hjelp. Kva dykkertpistol anbefaler dere?


Ellers har Jula også Senco-maskiner,. Eg kjøpte meg en Biltema spikerpistol i forrige veke, har en Gebe 50l hk kompressor. Problemet er at ved spikring i stendere så klarer den å skyte 70mm spiker. Välbalanserad och lättarbetad spikpistol med gummiklätt handtag.


Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula ! Tror gradene er på dem. Den gir dog ikke samme kvalitetsfølelse som mine mindre Basso maskiner. Kjøpte en slik på Jula , men ser at de ikke har den lenger. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg