fredag 24. februar 2017

Sds max borhammer

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Slagkraft 11J og en maks kapasitet i. SDS - MAX Klikk for mer info.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser.


Borer du i mur med slagdrill? Handle smart - Spar penger. I første omgang blir det pigging av ikke-armert betonggulv samt et par betongvegger. Kraftig og robust borhammer. T-formet slagbormaskin fra DEWALT med active vibration control.


For boring og lett meisling i betong, murstein, myk mur og tre. Borhammer er en maskin for å bore hull, og ofte meisle, i mineralske materialer som stein og betong. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Maks slagkraft på borhammer Joule! Husk at SDS MAX bor er for store borhammere, og nakken som går inn i maskinen er ca like tykk som en finger. Beste Priser På Sds Max Borhammer. Vendar for boring med slag eller meisling.


Du kjøper Flex CHE 5-SDS-max Borhammer hos Staypro. Cocraft HR7borhammer - COCRAFT. Sammenlign priser på Boremaskiner, Kabelfri boremaskin, Skiftnøkler, Skrutrekkere.


Liten, lett borhammer , som med kun volt presterer godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg