mandag 27. februar 2017

Hekksaks stihl

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. STIHLs hekksakser er konstruert for park- og landskapspleie. Men også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, særlig der det er mange eller lange.


Sterk batteridrevet hekksakser for ekte proffeffekt på hekken. De elektrisk drevne hekksaksene HSE 5 HSE og HSE har dreiehåndtak, slik at det blir lettere å klippe hekker og busker nøyaktig. Med hjelp av STIHL hekksakser har park- og landskapspleie aldri vært enklere. Langskaftede hekksaksene egner seg spesielt godt til klipping av høye og brede hekker.


Takket være deres store rekkevidde kan du arbeide behagelig og trygt fra bakken. Med dobbeltsidige slipte spesialkniver og dreibart knivsverd går det både hurtig og enkelt å klippe høye og brede hekker med STIHL langskaftede batterihekksakser. EN STOR HJELPER I ET LITE FORMAT. En smidig gress- og hekktrimmer er det ultimate verktøyet for klipping og pleie av mindre busker, hekker og plenkanter.


Effektsterk og praktisk hekksaks med høy komfort, og en tannavstand på hele mm for litt grovere greiner og tyngre oppgaver. Vi har også serviceverksted for alle produkter. Stille, effektiv og ergonomisk elektrisk hekksaks.


Maskinen er svært velbalansert og. Utrustet med en rekke praktiske fordeler som dobbeltslipt kniv, lave vibrasjoner og lav vekt. En lett batterihekksaks med svært god skjærekraft for klipping av hekker og busker i hagen.


Så stille, at det ikke engang krever noen hørselsvern. Sterk, stillegående og oppladbar hekksaks. Optimalisert tannavstand for å kutte tykkere grener. Perfekt for kommersiell bruk i støyfølsomme områder som i parker. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri!


Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Sammenlign priser på STIHL HS Hekksaks. Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker, allsidig og komfortabel å bruke.


Det bakre håndtaket er justerbart slik at du kan klippe sidene og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg