søndag 29. januar 2017

Hilti skruautomat

Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Hilti skruautomat leies ut. Perfekt for skruing av gipsplater og terrassebord. Vi tilbyr utleie av byggmaskiner til profesjonelle og private. Ta kontakt med oss for en hyggelig pris på leie - enten det er over.


Medfølger to batterier og lader. Batteridrevet skruautomat for skruing i vegger og tak med båndede skruer 25–mm med automatisk mating. Har ikke så mye å sammenligne med. Ingen over ingen ved siden. Mener denne nok skal være av den bedre sorten?


V (z-modell) Klikk for mer info. Eget servicesenter for alle varer. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Finn de beste prisene på nettet. Ergebnisse von Suchmaschinen! Egenskaper Gjør at du skrur dobbelt så raskt som med. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.


Skruer - Tromas har et bredt spekter av skruer både for innendørs og utendørs bruk. For skruing av gipsplater, sponplater, trefiberplater og treverk som terrassebord. Treskruer med fibercutt både med senkhode og panhode. Vi leier ut et rikt utvalg av festemaskiner til de fleste typer jobber.


Hos oss kan du leie boltepistoler, muttertrekkere, skrudriller, skruautomater og. Prisvariasjoner: - lavere enn snittet for skrumaskiner og spikerpistoler (1). DEWALT er den ledende produsent av industrielle elektroverktøy og leverandør av verktøy tilbehør, beskyttende arbeidsklær. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg